BRANDING

VERBIND KLANTEN AAN JE MERK

Hoe kijkt men naar jouw organisatie? Welk gevoel roep je bij mensen op wanneer ze jouw merknaam horen, of jouw logo ergens zien? En past dit beeld bij jouw identiteit en bij hetgeen dat je wilt uitstralen? 

Elke organisatie doet (vaak onbewust) aan branding. De manier hoe je over je eigen organisatie praat, wat klanten en medewerkers zeggen, de manier van schrijven en de online én offline uitstraling van je bedrijf. Het verkopen van jouw verhaal op wat voor wijze dan ook, dat is allemaal branding!

Goede branding is essentieel, en zorgt ervoor dat je jouw producten of diensten beter krijgt verkocht of personeel graag bij je wilt komen werken. Het versterken en inzetten op branding creëert herkenning bij de doelgroep en verbindt klanten aan je merk. De mogelijkheden zijn eindeloos, en wij zijn GEK OP BRANDING!  Dus, wat zeg je ervan? Gaan we samen bouwen aan jouw merk?

0 +

TWISTED Video's

0 +

Creatieve concepten

0 %

Service

0 +

Ervaren specialisten

BRANDING

KLAAR VOOR DE TWIST?

Vanuit TWIST zetten we in op de branding van jouw organisatie. Hoe we dat doen? Indien nodig gaan we helemaal terug naar de kern. We bepalen je nieuwe merkverhaal, formuleren je missie, visie en kernwaarden tot desnoods zelfs een nieuwe bedrijfsnaam. We ontwikkelen een passende huisstijl, logo en manier van schrijven (tone-of-voice). We zorgen dat je identiteit zichtbaar wordt met bijvoorbeeld een passende website, video’s en social content. Wanneer de basis staat blijven we samen bouwen aan je merk. Zowel intern als extern denken we mee, en blijven we je naamsbekendheid vergroten en verbeteren. 

LOGO ONTWERP

Een logo-ontwerp geeft jouw bedrijf een identiteit. Een logo zorgt voor herkenbaarheid en draagt samen met jouw huisstijl bij aan de visuele beleving. Onze designers zorgen met een logo (re)design voor een prachtig online én offline visitekaartje.
Daag ons uit

MERKVERHAAL

Een merkverhaal is het verhaal dat je als totaalplaatje naar de buitenwereld presenteert. Een goed merkverhaal vertel je krachtig vanuit een duidelijke missie, en is duidelijk zichtbaar in alle marketinguitingen zoals je huisstijl, video’s, teksten, je website etc.
Daag ons uit

REBRANDING

Ondernemingen zijn altijd in beweging en de online wereld veranderd snel. Wellicht passen de huidige uitingen niet meer bij jouw organisatie, of bij deze tijd. Bij een rebranding TWISTen we je merk, zorgen we dat je opvalt en maken we je toekomstbestendig.
Daag ons uit

HUISSTIJL ONTWERP

Een passende huisstijl zorgt net als een logo voor herkenbaarheid. Een goed uitgewerkte huisstijl zorgt voor een identieke uitstaling op je website, alle social media platformen en naast je online marketing uitingen ook voor je uitstraling in real life.
Daag ons uit

EMPLOYER BRANDING

Met Employer Branding zet je in op het vergroten van jouw werkgeversidentiteit. Met een werken-bij website, een werken-bij video of vacaturevideo’s of wervende social content weten we potentiële werknemers te bereiken en te stimuleren om voor jouw organisatie te kiezen.
Daag ons uit

AAN DE SLAG MET BRANDING?

OPVALLEN IS ALLES

ZO HELPEN WIJ ONZE KLANTEN

Wij delen graag onze succesverhalen en vertellen je hoe wij als team te werk gingen voor onze geweldige opdrachtgevers. We kunnen namelijk wel zeggen dat we écht goed zijn in wat we doen, maar we laten het liever zien met onze resultaten.

READY TO TWIST?

Wij blazen jouw onderneming de juiste richting in! Als marketingbureau helpen we bedrijven met het versnellen van groei. Of het nu gaat om een volledige re-branding, een werken-bij beleving of het promoten van een product of dienst; onze digital storm makers geven je de wind in de rug op weg naar een ijzersterke online beleving.

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend jouw case of uitdaging aan ons voorleggen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend jouw case of uitdaging aan ons voorleggen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!