MARKETING

VERBIND KLANTEN AAN JE MERK

Wil jij meer klanten aantrekken en je zichtbaarheid vergroten? De basis van het vergroten van je online bereik, is een goede marketingstrategie. Vanuit TWIST kijken we per klant altijd eerst naar de behoefte en de doelstellingen. Wanneer we deze targets duidelijk in kaart hebben gebracht, starten we met de marketingwerkzaamheden. 

Met SEO, SEA en social advertising vergroten we het organische en betaalde zoekverkeer voor zoekmachines zoals Google, en platformen zoals Instagram, Youtube, Facebook of LinkedIN. Deze ‘leadgeneratie’ zorgt ervoor dat mensen je gaan zien. Deze technische marketingwerkzaamheden combineren we met een passende website, en met triggerende video’s, visuals en teksten. 

We sporen jouw potentiële klanten op, en zorgen dat ze enthousiast worden over jouw product/dienst.  Het doel? Jouw potentiele klant activeren tot contact opnemen of tot conversie.

0 +

TWISTED Video's

0 +

Creatieve concepten

0 %

Service

0 +

Ervaren specialisten

MARKETING

KLAAR VOOR DE TWIST?

Met ruim 10+ jaar ervaring weten wij hoe iets goeds succesvol wordt: met de perfecte mix van content, data en performance. Zo zorgen we dat we altijd op ramkoers blijven. Met volle turbo, op naar jouw doel. Want bij TWIST werken gedreven specialisten die leven voor maar een ding: het beste resultaat. Altijd.

VIDEO MARKETING

Wil je een indrukwekkende en doeltreffende bedrijfsfilm laten maken? Dan ben je bij TWIST aan het juiste adres. Onze bedrijfsfilms zetten jouw bedrijf op originele en unieke wijze in de spotlight en zorgen tevens voor een krachtige impressie die aanzet tot actie.
Daag ons uit

FOTOGRAFIE

Je website en social media kanalen wil je vast goed inrichten. Professionele en vooral persoonlijke foto’s zijn daarin tegenwoordig essentieel. Je werknemers in beeld, je bedrijfspand belicht of laten zien wat je diensten/producten of projecten inhouden? Goede foto’s doen het werk!
Daag ons uit

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)

Wil je goed worden gevonden in zoekmachines zoals Google en daardoor meer klanten en omzet genereren? Met SEO zorg we ervoor dat je gevonden wordt. Van het schrijven van SEO teksten, blogs en nieuwsberichten tot Linkbuilding en website optimalisatie. We blazen je naar de online top.
Daag ons uit

ADVERTEREN OP GOOGLE (SEA)

Net als SEO zorgt SEA voor meer klanten en omzet via zoekmachines zoals Google. Waar SEO voornamelijk een lange termijn investering is, geven onze SEA inspanningen vanaf dag één direct resultaat. Verzeker jezelf met SEA van een toppositie in bijvoorbeeld Google.
Daag ons uit

SOCIAL MEDIA ADVERTISING

Wil jij je verhaal delen op platformen als Facebook, Instagram, LinkedIN, Youtube of zelfs TikTok en Snapchat? Met social Ads bereik je een brede doelgroep met de tofste visuele content zoals animatie, foto’s en video. Uitstekend voor meer naamsbekendheid en genereren van leads.
Daag ons uit

SOCIAL MEDIA MARKETING

Spendeer jij ook veel tijd aan het bijhouden van je social media kanalen, maar is dat zonder het gewenste resultaat? Een duidelijke strategie aangepast op de wensen van je doelgroep is essentieel. TWIST helpt je met een duidelijke contentplanning en contentcreatie voor al je platformen.
Daag ons uit
TWISTED CASES

BEKIJK ONZE UITGELICHTE SUCCESVERHALEN

Wij delen graag onze succesverhalen en vertellen je hoe wij als team te werk gingen voor onze geweldige opdrachtgevers. We kunnen namelijk wel zeggen dat we écht goed zijn in wat we doen, maar we laten het liever zien met onze resultaten.

READY TO TWIST?

Wij blazen jouw onderneming de juiste richting in! Als marketingbureau helpen we bedrijven met het versnellen van groei. Of het nu gaat om een volledige re-branding, een werken-bij beleving of het promoten van een product of dienst; onze digital storm makers geven je de wind in de rug op weg naar een ijzersterke online beleving.

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend jouw case of uitdaging aan ons voorleggen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend jouw case of uitdaging aan ons voorleggen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!