OVER ONS

TWISTED MINDS

De creatieve geest. Miss. Brain-storm kanon. De energiebom zonder rem als haar creatieve hoofd op aan gaat. De concept-dukebox die met een handvol woorden de sterkste marketing strategieën uit de mouw schudt. Als redacteur bij Talpa en Koffietijd ontwikkelde ze haar kracht als ijzersterke storyteller, welke later als marketeer prachtig tot uiting kwam. In het TWIST woordenboek staat Angela Nijs synoniem voor speelse impulsiviteit verpakt als absolute branding machine.
0 +

TWISTED Video's

0 +

Creatieve concepten

0 %

Service

0 +

Ervaren specialisten

ZO HELPEN WIJ ONZE KLANTEN

IEDER BEDRIJF EEN UNIEKE AANPAK

Wij delen graag onze succesverhalen en vertellen je hoe wij als team te werk gingen voor onze geweldige opdrachtgevers. We kunnen namelijk wel zeggen dat we écht goed zijn in wat we doen, maar we laten het liever zien met onze resultaten.

MAAK KENNIS MET

EEN NETWERK VAN PROFESSIONALS

Wij zijn een team van freelance merkstrategen, conceptdenkers, ontwerpers, webbouwers, tekstschrijvers, videomakers, adverteerders en social media specialisten. Of het nu gaat om een creatieve campagne, een re-branding of een complete nieuwe strategie en positionering – wij hebben als bureau alle kennis en expertise in huis. Maak kennis en ontdek hoe wij ook jouw impact op je klant kunnen vergroten. ​

Angela Nijs

owner

READY TO TWIST?

Wij blazen jouw onderneming de juiste richting in! Als marketingbureau helpen we bedrijven met het versnellen van groei. Of het nu gaat om een volledige re-branding, een werken-bij beleving of het promoten van een product of dienst; onze digital storm makers geven je de wind in de rug op weg naar een ijzersterke online beleving.

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend jouw case of uitdaging aan ons voorleggen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend jouw case of uitdaging aan ons voorleggen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!