BRACKMAN ENTERTAINMENT SOLUTIONS

EEN FRISSE WIND!

Brackman Entertainment Organisations (BEO) is een wereldwijde speler op het gebied van theatertechniek.

BEO bestaat uit de bedrijven Trekwerk, Cuesupport en BEO Staal. Voor alle drie de bedrijven ontwikkelde TWIST een nieuwe merkidentiteit; logo redesigns, vernieuwde huisstijl, nieuwe websites, fotografie, video’s, signing and much more…

0 +

TWISTED Video's

0 +

Creatieve concepten

0 %

Service

0 +

Ervaren specialisten

FRISSE WIND

REDESIGN

Na een uitgebreide intake en brainstormsessie zijn onze vormgevers aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl voor Beo Staal, Trekwerk en Cuesupport. Hieruit kwam een compleet brandbook met logo, fonts, kleuren en iconsets. De nieuwe logo’s zorgde voor uniformiteit en vormen een ijzersterke en herkenbare basis voor alle overige marketinguitingen.

VACATUREVIDEOKLAAR VOOR DE STORM

DRIE NIEUWE WEBSITES

Om een volledig en compleet beeld te geven van het aanbod van Trekwerk, BEO staal en Ceusupport heeft TWIST drie nieuwe websites ontwikkeld.

We hebben gekozen voor een strak en fris design welke goed aansluit op de theaterbranche. De websites zijn zodanig opgebouwd dat de klant makkelijk en snel zelf aanpassingen kan doorvoeren. Daarnaast zijn websites volledig responsive ingericht en geoptimaliseerd voor alle schermbreedtes.

REVIEW

“Twist Marketing is een jong bedrijf, en dat merk je aan de energie die ze hebben. Ze hebben een gave blik op online marketing, en blinken hier ook in uit. Met name video-marketing en onze nieuwe website zijn we erg tevreden mee.

De communicatie met TWIST is open, en het is prettig om te weten dat we alles met ze kunnen bespreken. Ze denken met ons mee en hebben alle expertise in huis om jouw online marketing tot een hoger niveau te tillen.”