VIDEO

VACATUREVIDEO

I-Projects groeit hard en heeft dringend behoefte aan nieuw personeel. En hoe kun je nieuwe medewerkers nu beteren aantrekken dan met een toffe twisted werken-bij video? Precies, dat dachten wij dus ook.

We hebben gekozen voor een vacature video gekozen die een kijkje geeft in de werkdag van de monteur. Zo krijgen potentiële kandidaten niet alleen een goede indruk van de werkzaamheden, maar ook van de toekomstige collega’s.

Het succes van de video was tweeledig; allereerst werd de video vaak gedeeld binnen de juiste netwerken, waardoor we juiste doelgroep bereikte. Daarnaast leverde de video in verhouding veel meer reacties op in vergelijking met een traditionele tekstadvertentie.

0 +

TWISTED Video's

0 +

Creatieve concepten

0 %

Service

0 +

Ervaren specialisten

VIDEO

TESTIMONIAL

Testimonial video’s vormen als het ware de dynamo van marketing en branding, waarbij hun kracht niet te onderschatten valt. Deze visuele pareltjes hebben een magische werking: ze weven vertrouwen in de harten van potentiële klanten en voegen een onmiskenbare dosis geloofwaardigheid toe aan het merk.

Testimonial video’s worden ingezet om nieuw talent aan te trekken. Binnen deze video ontvouwt zich het verhaal van Sjoerd, over de bloeiende synergie tussen I Projects en Onenine. Potentiële medewerkers krijgen zo een authentiek beeld van hoe het is om bij I Projects te werken. 

VIDEO

BEDRIJFSVIDEO

Afgelopen jaar hebben we voor I-Projects een feestelijke kerstborrel mogen bijwonen, en natuurlijk kon een sfeervolle aftermovie niet ontbreken. 

Wij leggen niet alleen momenten vast, maar we brengen ook de warmte en gezelligheid van Kerstmis over in elke opname, waardoor iedereen zich meteen thuis voelt. Bedrijfsvideo’s worden altijd op maat gemaakt om de unieke bedrijfscultuur- en waarden te weerspiegelen.  Dé perfecte manier relaties te versterken en het teamgevoel te bevorderen.