ZWEMBAD DE IJZEREN MAN

WE GAAN ZWEMMEN

Voor zwembad de Ijzeren Man in Weert produceerde TWIST een aantal TWISTED video’s waaronder een te gekke videoclip met een eigen BLISS song en uitgebreide choreografie. 

De dansers zorgden online, maar ook in real life voor een aantal geweldige optredens op drukbezochte zwemdagen.

♫ We gaan zwemmen! ♫

0 +

TWISTED Video's

0 +

Creatieve concepten

0 %

Service

0 +

Ervaren specialisten

SOCIAL MEDIA

VISUALS SOCIAL MEDIA

Voor de social media kanalen van de Ijzeren man was behoefte aan een universele uitstraling. We hebben de social huisstijl getwist naar herkenbare en gebruiksvriendelijke social templates. Zo kunnen de medewerkers van de Ijzeren Man ook zelf aan de slag met hun socials. 

VACATUREVIDEO

PERSONEEL WERVEN

Zwembad de Ijzeren man had dringend behoefte aan nieuwe toezichthouders. Natuurlijk wisten we bij TWIST wel hoe we de doelgroep konden bereiken, namelijk met een super vette campagne: #Lifesaver. Het imago van toezichthouders is niet altijd even stoer, maar de toezichthouders van de Ijzeren Man zijn Baywatch waardig! Het is dat we al zo’n leuke baan hebben, anders hadden we zelf zeker weten gesolliciteerd naar de functie van #lifesafer.

Play Video

REVIEW

TWIST heeft voor ons een aantal waanzinnig mooie promotiefilmpjes geproduceerd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!

Daarnaast heeft TWIST voor ons een aantal zaken met betrekking tot SEO en SEA op de rit gezet. Dit alles met duidelijke communicatie over doel en oplevering van hetgeen je afspreekt.”

Ralf Custers
Coördinator

PRODUCT / DIENST VIDEO

KINDERFEESTJE!

Zwembad de Ijzeren Man heeft een breed scala aan geweldige kinderfeesten. Aangezien er veel organisch verkeer is op de website, en de social kanalen een groot bereik hebben, kozen we samen voor een promotionele video voor deze dienst. De video zorgt voor een perfecte indruk en kan in rustige tijden zelfs geadverteerd worden weggezet. Product- en/of dienst video’s zijn vaak tijdloos, besparen tijd, dragen bij aan de branding, zorgen voor meer conversie en zijn gewoon super tof. 

Play Video