MONDZORGCENTRUM TRUIJEN

EEN FRISSE WIND!

Mondzorgcentrum Truijen is een fris, jong en dynamisch mondzorgcentrum in Budel. Als totaalpartner helpt TWIST de ambities van eigenaar Guido Truijen te verwezenlijken. Dankzij de professionele en authentieke werkwijze heeft Monzorgcentrum Truijen de afgelopen jaren een gevestigde naam opgebouwd in de regio Budel en omstreken. 

Persoonlijk, transparant en klantvriendelijk; dat zijn de kernwaarden die bij Mondzorgcentrum Truijen centraal staan. Aan ons de dankbare taak om dit prachtige bedrijf online op de kaart te zetten. Van strategie tot re-branding en van social media tot video, website, teksten en advertising. You name it, we TWIST it. 

0 +

TWISTED Video's

0 +

Creatieve concepten

0 %

Service

0 +

Ervaren specialisten

CONTENT STRATEGIE

TWISTED TEKST & BEELD

Om een volledig en compleet beeld te geven van het aanbod van Mondzorgcentrum Truijen heeft TWIST een nieuwe website ontwikkeld.

We hebben gekozen voor een strak en fris design welke goed aansluit op de mondzorgbranche. De website is zodanig opgebouwd dat de klant makkelijk en snel zelf aanpassingen kan doorvoeren. Daarnaast is de websites volledig responsive ingericht en geoptimaliseerd voor alle schermbreedtes.

CONTENT STRATEGIE

TWISTED TEKST & BEELD

Voor de social media kanalen van Mondzorgcentrum Truijen was behoefte aan een universele uitstraling. We hebben de social huisstijl getwist naar herkenbare en gebruiksvriendelijke social templates. Zo kunnen de medewerkers van de Mondzorgcentrum Truijen ook zelf aan de slag met hun socials. 

WINDKRACHT 10

ONLINE ADVERTEREN

Mondzorgcentrum Truijen merkte dat de aanvragen via de oude website iet wat terug liep. Hierdoor kwamen ze uit bij TWIST. Na intensief overleg is er besloten om te starten met zoekmachine optimalisatie – SEO. Er was voor Mondzorgcentrum TruiJen veel terrein te winnen voor om naast de bouw van een nieuwe website ook content optimalisatie door te voeren. We merkten dat de website steeds beter gevonden werd en er ontstond een flinke groei in het aantal aanvragen. Als extra boost zijn we gestart met zoekmachine adverteren – SEA. Dit sloeg aan. Van alle aanvragen werd uiteindelijk meer dan 50% klant. De aanvragen zijn hierdoor ook nog eens super kwalitatief te noemen!