VIDEO TER EVENTPROMOTIE

OPEN DAG

We zijn trots dat we de open dag van Nyrstar Netherlands met meer dan 1500 bezoekers in beeld mochten brengen. Nyrstar wilde graag een aftermovie waar zowel bezoekers de positieve vibes konden herbeleven, en waarmee de thuisblijvers toch konden meegenieten van de volledige beleving. En de wens die wij het liefst horen: “het moet flitsend zijn!”. Het was indrukwekkend, leerzaam en bovenal inspirerend. Wat een geweldig bedrijf!
 
Kon je er niet bij zijn? No worries. TWIST got your back! 🌪️
0 +

TWISTED Video's

0 +

Creatieve concepten

0 %

Service

0 +

Ervaren specialisten

VIDEO

ACOUSTIC LIFE OF ZINC

Acoustic Life of Zinc is een geluids-, video-, muziek-, performance- en installatiestuk dat de ongelooflijke verborgen wereld van ‘Nyrstar’s Zinc Works’ wereldwijd vastlegt in geluidsvisie en installatie. De artiesten van Acoustic Life of Zinc uit Australië waren te gast bij Nyrstar in Budel, en gaven spetterende performances voor het onderwijs en tijdens de open dag van Nyrstar Budel 2022. TWIST zorgde voor een videoregistratie en maakte een mooie aftermovie.

VIDEO

VEILIGHEIDSVIDEO

Wanneer met zink wordt gewerkt heeft veiligheid de allerhoogste prioriteit.
En waar mensen werken worden helaas soms fouten gemaakt. Om deze fouten tot een minimum te kunnen beperken en het personeel scherp te houden, investeert Nyrstar veel in veiligheid. Krachtige communicatie is van groot belang. TWIST werd ingeschakeld om de veiligheidsboodschap kort, krachtig en to-the-point over te brengen aan medewerkers. Dit interview, dat enkel voor intern gebruik is, deden we met niemand minder dan Inge Schildermans, General Manager van Nystar België.

Fabienne Buvens
Fabienne Buvens

Communications Advisor

Twist Marketing staat voor snelheid en professionaliteit. Dit team begrijpt een opdracht met weinig woorden, wat een zaligheid is om mee samen te werken.

TESTIMONIAL

TROTS OP DEZE SAMENWERKING

Wanneer je mag werken voor een toonaangevende klant als Nystar ben je natuurlijk apetrots. Maar wanneer ze ook nog eens heel tevreden zijn over je werk en uit zichzelf aanbieden om een recensie te schrijven wordt je inzet natuurlijk pas écht beloond.