BRANDING, STRATEGIE, CONTENTCREATIE

TOTAALPARTNER

Ambitie! Daar stroomt Sjoerd Sijben, eigenaar van Onenine, van over. Dat is ook voelbaar bij het hele team van Onenine. Onenine groeit daarom in 2022 uit zijn jasje, en is toe aan de volgende stap.

Teamuitbreiding én een verhuizing stonden al op de planning. Wij van TWIST vonden dat daar op z’n minst een re-branding en een lanceringscampagne aan mocht worden gekoppeld. En zo geschiedde… Onenine werd volledig geTWIST.  Een nieuwe missie, visie, kernwaarden, slogan, logo, huisstijl én een nieuwe marketingstrategie werden in de eerste fase gecreëerd.

De volgende stap? Een duidelijke contentplanning met videomarketing, social content en diverse campagnes als uitgangspunt.

Check it out!

2022-09-09_14-11-10
OneNine Social Media - Wanted
0 +

TWISTED Video's

0 +

Creatieve concepten

0 %

Service

0 +

Ervaren specialisten

VIDEO

LANCERINGSCAMPAGNE

Om het vernieuwde Onenine goed te kunnen lanceren, zorgden we voor een aantal campagnevideo’s. De drie nieuwe kernwaarden Connect, Move en Achieve presenteerden we met drie video’s en met de volgende opzet:

– We Connect: portret ondernemer Sjoerd Sijben
– We Move: inzoomen op afgelopen jaren en bekendmaking verhuizing
– We Achieve: presentatie nieuwe huistijl, logo en de nieuwe hoofdlocatie. 

In deze serie van video’s is de transformatie en professionalisatie van de organisatie duidelijk op te merken.

De succesvolle re-branding en lancering zijn achter de rug. Het ondersteunen met het vergroten van de naamsbekendheid en groei voor Onenine staan nu voor TWIST op het programma. 

VIDEO

PROFIELSCHETSEN

Met veel trots hebben we onlangs drie video’s gemaakt voor Onenine. Deze video’s geven een kijkje in de wereld van drie opdrachtgevers van Onenine die op zoek zijn naar nieuwe technische professionals om hun teams te versterken. 

Video’s en succesverhalen zijn krachtige middelen om de geloofwaardigheid van je marketingboodschap te vergroten. Potentiële klanten én kandidaten van Onenine krijgen de kans om echte ervaringen en resultaten te zien, waardoor ze meer vertrouwen krijgen in de diensten van Onenine.