ALGEMENE MARKETING

PRIMAL

Hashtag no filter! Marketing is our way of life. Opvallen, buiten de lijntjes denken en het net even anders doen dan anderen. Dat is waar wij bij TWIST voor staan. Zowel zakelijk als privé.

En hoe je in het leven ook ‘zelf de slingers moet ophangen’, is dat bij marketing ook belangrijk. Wij worden dan ook blij van klanten zoals Primal.
Bij Primal drijven ze op een flinke dosis energie, zelfspot en humor. Toen we tijdens het maken van de algemene video vroegen of we een bloopercompilatie mochten maken uit de opnames voor een nieuwe bedrijfsvideo, twijfelde ze geen seconde.
Bij Primal durven ze zichzelf echt te laten zien. Zonder filter, gewoon zoals ze zijn. Puur en oprecht. Niets dan respect voor deze toppers! 

Naast de algemene video zijn wij ook druk in de weer voor Primal met Social Ads campagnes, zodat nóg meer klanten bij Primal kunnen gaan crossfitten. 

0 +

TWISTED Video's

0 +

Creatieve concepten

0 %

Service

0 +

Ervaren specialisten

VIDEO

#1 LEUKE GAST

Naast de algemene video (en de bloopercompilatie) hebben we ook een 6-tal testimonial-video’s gecreëerd voor Primal. Deze video’s bevatten interviews met Primal-klanten die vertellen over hun positieve ervaringen met het bedrijf. Kijk maar zelf, hier krijg je vast motivatie van om te gaan sporten!