VIDEOMARKETING

DEMENTIE

Wanneer er vanuit het RICK in Weert een prachtig project wordt georganiseerd voor ouderen met dementie, leggen we dit vanuit TWIST maar al te graag vast op beeld. 

Een reeks van 4 projectvideo’s worden uiteindelijk gemonteerd tot één algemene video. Het doel van de video’s? Awareness creëren en ouderen aansporen tot deelname.

0 +

TWISTED Video's

0 +

Creatieve concepten

0 %

Service

0 +

Ervaren specialisten

VIDEOMARKETING

CULTUURINSLAG

Ontdek cultuurinslag: waar Kunst en Maatschappij Samenkomen. 

Bij Cultuurinslag zetten ze zich in voor verandering in de eigen leefomgeving. Ze geven een stem aan sociaal en artistiek talent dat het verschil wil maken. Samen bouwen ze aan een bloeiende ‘community of practice’, een gemeenschap die voortdurend leert en onderzoekt hoe kunst een krachtig middel kan zijn voor maatschappelijke vraagstukken.

De video schijnt een licht op de immense kracht van kunst als katalysator voor positieve verandering. Het toont inspirerende voorbeelden van hoe Cultuurinslag kunstenaars en initiatiefnemers samenbrengt om een tastbaar verschil te maken in onze samenleving.

VIDEOMARKETING

KUNSTKR8

Dit ambitieuze project is ontwikkeld om mensen die in de WMO- of participatiewet zitten te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling, zodat ze dichter naar een betaalde baan kunnen groeien, en dat alles met behulp van kunst.

Aan ons de vraag of we een promovideo konden creëeren voor dit project. In deze video nemen we je mee op een inspirerende reis. Mensen die zich bevinden in de WMO- of participatiewet ontwikkelen hun talenten en passie met behulp van kunst, zodat ze dichter naar een betaalde baan kunnen groeien. Kortom, een hartverwarmende projectvideo van Kunstkr8!

VIDEOMARKETING

NIEUW TALENT ORKEST

Herbeleef de magie van ons fantastische Nieuw Talent Orkest voor volwassenen! In samenwerking met 13 getalenteerde muziekverenigingen uit Weert, Nederweert en Heeze-Leende, heeft het Rick een unieke reis gemaakt om samen muziek te maken en te genieten van onvergetelijke momenten.

Onze video toont de betoverende repetities, de begeleiding van ervaren muzikanten, en natuurlijk de vreugde die ontstaat wanneer harmonieus samenspel tot leven komt.