LANCERINGSCAMPAGNE

EEN FRISSE WIND!

Toen drie jonge, ambitieuze ondernemers ons benaderden om hun nieuwe bedrijf te lanceren ontstond er een storm aan toffe ideeën. De eerste stap? Een toffe lanceringsvideo. We bezochten dé hotspots in Eindhoven en brachten de beeldmerken, in combinatie met de verschillende branches, van Valuez tot leven. 

Met korte teasers lanceerde we de video in verschillende fases. De lancering was een succes, en een langdurige samenwerking was geboren. 

0 +

TWISTED Video's

0 +

Creatieve concepten

0 %

Service

0 +

Ervaren specialisten

SOCIAL MEDIA VISUALS

TWISTED TEKST & BEELD

Een mooie huisstijl had Valuez al. Deze huisstijl universeel uitdragen was de uitdaging. 
We zorgden voor een vette logo animatie en ontwikkelden visuals en banners voor social media. 

Met deze visuals kunnen ze toppers van Valuez zelf regelmatig posten op social media, en zonder al te veel moeite draagt elke post bij aan de branding van het bedrijf. 

GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID

WORDPRESS WEBSITE

Valuez was al voorzien van een website. Hoewel ze erg tevreden waren over het design, was de gebruiksvriendelijkheid niet naar wens. 

Daarom bouwden we de website volledig na in WordPress, waardoor Valuez gemakkelijk vacatures kon toevoegen, de website kon voorzien van de laatste nieuwtjes en ondertussen… 

Zorgen wij dat de website technisch up-to-date blijft. 

REVIEW

“Wij, Valuez Recruitment & Coaching zijn vorig jaar gestart met ons bedrijf. In deze fase is een fijne businesspartner in marketing onmisbaar. Immers is niets is zo belangrijk als het bekend maken van ons bedrijf en onze waarde.

In TWIST Marketing vonden wij deze partner. Een zeer prettige samenwerking kwam er tot stand. Dankzij TWIST Marketing konden wij onze vliegende start extra kracht bij zetten.

Het resulteerde in een mooie campagne met video, vacature marketing, website en nog meer tools die we op elk geschikt moment in kunnen zetten. Raymon en Angela zijn altijd bereikbaar en reageren snel, denken mee en staan eigenlijk altijd klaar om ons van marketingtools te voorzien.

We hebben TWIST Marketing aangesloten bij onze opdrachtgevers om ook de recruitment branding te verzorgen met employer branding video’s. Met dank aan TWIST kunnen wij onze opdrachtgevers ook hierin voorzien.

Een absolute aanrader als jouw bedrijf snel en gedegen geholpen wil worden in de on- en offline marketing. Ze hebben veel kennis en een groot netwerk in partners om eventueel kennis te halen. GEEN TIJD, NEE of DAT GAAT NIET LUKKEN komt niet in het TWIST woordenboek voor!”

Nandi van den Bosch
Mede-eigenaar