EMPLOYER BRANDING

VISSER BOUWSTOFFEN

Werken voor Visser Bouwstoffen is al vanaf dag één groot feest.  Een divers team met een blik op de toekomst. Als marketingpartner hebben we bij de start direct ingezet op een algemene werken-bij video, gecombineerd met een aantal vacatureteksten. Het resultaat? Direct 6 mensen op gesprek!

Naast een werken-bij beleving maakten we diverse productvideo’s voor zand, grind, de showtuin, tuinvisieproducten, molenproducten en legoblokken. Achter de schermen wordt nog steeds net zo hard gewerkt als op de bouwplaats, stay tuned!

WEBSITE

LEADGENERATOR

Om een volledig en compleet beeld te geven van het aanbod van Visser Bouwstoffen heeft TWIST een nieuwe website ontwikkeld.

We hebben gekozen voor een strak en fris design welke goed aansluit op de huisstijl en branche. De website is zodanig opgebouwd dat de klant makkelijk en snel zelf aanpassingen kan doorvoeren. Daarnaast is de websites volledig responsive ingericht en geoptimaliseerd voor alle schermbreedtes.

0 +

TWISTED Video's

0 +

Creatieve concepten

0 %

Service

0 +

Ervaren specialisten

SOCIAL

UNIEKE TEMPLATES

Je ziet ze overal: dertien-in-een-dozijn templates. Daar doen we bij TWIST niet aan. Iedere organisatie is uniek. Gelukkig zijn onze designers goed in het creëren van een geweldige én unieke online ervaring. Ook voor Visser hebben we een 10-tal unieke social templates ontwikkeld welke naadloos aansluiten op de huisstijl, website en de overige uitingen.