REDACTIONELE VIDEO ITEMS

PAASCAMPAGNE

Met meer dan 85 bedrijven vind je op bedrijventerrein de ‘Weerter Boulevard’ alles wat je nodig hebt op het gebied van wonen, dier, tuin, doe het zelf & lifestyle. Om de lokale naamsbekendheid van de ‘Weerter Boulevard’ te vergroten, ontwikkelden TWIST een on- & offline brandingcampagne met krachtige video’s waarin het winkelend publiek centraal staat.

Dit resulteerde in een beleving op de Weerter Boulevard, krachtige video’s en een groot bereik via social media.

0 +

TWISTED Video's

0 +

Creatieve concepten

0 %

Service

0 +

Ervaren specialisten

Branding

ALTIJD PRIJS

Ter voorbereiding van de opnames hebben we het ‘Weerter Boulevard Prijzenrad’ laten ontwikkelen. Dankzij de ‘altijd prijs formule’ was dit rad een ware publiekstrekker. Daarnaast hebben we in samenwerking met de aangesloten bedrijven maar liefst 100 goedgevulde goodiebags samengesteld. Van toffe giveaways tot mooie kortingsbonnen; voor ieder wat wils. Deze goodiebags hebben we in ruil voor een like op social media uitgedeeld onder het winkelend publiek.

A T/M Z

COMPLETE ONTZORGING

TWIST is van A t/m Z verantwoordelijk geweest voor de gehele brandingcampagne. Van concept en productie tot (eind)redactie. Al met al kijken we met een goed en trots gevoel terug op een succesvolle campagneweek.