ALLROUND MARKETING PARTNER

EEN FRISSE WIND!

Vanaf dag één is de samenwerking met Xperal een grote beleving. De onuitputtende energie en de missie om de wereld te verduurzamen zorgt voor een samenwerking met een speelse dynamiek.

Als allround marketing partner voor Xperal houden we ons o.a. bezig met de branding, strategie, video, foto, social media, SEO en SEA.

Xperal is al 10 jaar actief in de solar branche (B2B) en heeft sinds kort een dochteronderneming genaamd Astra Solar welke zich focust op de particuliere tak. Ook voor Astra Solar hebben we de gehele marketingstrategie uitgedacht, uitgewerkt en uitgezet.

0 +

TWISTED Video's

0 +

Creatieve concepten

0 %

Service

0 +

Ervaren specialisten

EMPLOYER BRANDING

WERKEN-BIJ VIDEO

Xperal groeit hard en heeft dringend behoefte aan nieuw personeel. En hoe kun je nieuwe medewerkers nu beter aantrekken dan met een toffe twisted werken-bij video? Precies, dat dachten wij dus ook.

We hebben gekozen voor een informele werken-bij video waar de prettige en gezellige werksfeer centraal staat. Het enthousiasme, plezier en betrokkenheid van het hechte team spat van het beeldscherm af!

Het succes van de video was tweeledig; allereerst werd de video vaak gedeeld binnen de juiste netwerken, waardoor we de juiste doelgroep bereikte. Daarnaast leverde de video in verhouding veel meer reacties op in vergelijking met een traditionele tekstadvertentie.

EMPLOYER BRANDING

PROJECTVIDEO

Onze relatie Xperal levert duurzame oplossingen voor zonneenergie. Ze bewegen mee met de moderne techniek en de behoeften van deze tijd. TWIST heeft de werkwijze van Xperal middels foto en video in kaart gebracht. De projectvideo wordt ingezet als content op social media, voor advertising op Linkedin en als toelichting bij de over ons pagina en projectpagina op de Xperal website.
Play Video

VACATUREVIDEO

SFEERIMPRESSIE

Een bedrijfsfeest of jubileum is dé perfecte aangelegenheid om aan je klanten en (toekomstige) medewerkers laten zien wie je bent en wat je als bedrijf te bieden hebt. Daarnaast is het een perfect moment om te binden met je personeel en je klanten, maar ook een uitgelezen moment om je nieuwe plannen te lanceren.