Google Ads uitbesteden

Google Ads, voorheen Google AdWords, is het advertentieprogramma binnen Google. In dit online programma kun je advertentieteksten instellen en bieden op woorden waar gebruikers van Google op zoeken. Zo adverteer je dus alleen wanneer iemand actief op zoek is naar informatie of een bepaald product. Hierdoor is adverteren via Google AdWords vaak interessanter dan adverteren in een krant, magazine of op TV, omdat men daar niet actief op zoek is.

Als je verzekerd wil zijn van meer bezoekers op de website, is het uitbesteden van de gehele inrichting, het beheer en de optimalisatie van je adwords een goede keuze.
De inrichting van het Google Adwords account is de basis voor succesvolle te optimaliseren resultaten.
Wij adviseren om de inrichting van je Google AdWords account volledig aan een professional over te laten. Door het niet zelf te doen voorkom je dat het jou een hoop tijd, energie en frustratie gaat kosten omdat je account niet optimaal is ingericht. Door de juiste inzet van zoekwoorden en teksten maken we de advertenties op zodanige een manier dat ze de juiste bezoekers aantrekken. Wat het doel ook is, wij maken een Google Ads-campagne die perfect in elkaar zit waarbij we het maximale uit het budget halen.

Voordelen google ADS
  • Je kunt op elk moment starten én stoppen! Je zit dus helemaal nergens aan vast.
  • Het bereik is enorm! Maar liefst 94% van de zoekopdrachten in Nederland worden gedaan op Google.
  • Je betaalt per klik en niet voor de vertoningen: zo blijven de kosten laag!
  • Je kunt de regio selecteren waar je wilt adverteren. Wil je in bepaalde steden adverteren? Provincies of toch diverse landen? Dit kunnen wij allemaal aangeven in Google Ads.
  • Je kunt conversies bijhouden en sturen op Return on Investment (ROI).
  • Wat ook zo fijn is van zoekmachine-adverteren via Google, is dat je volledige controle houdt over de advertentiekosten. Het is mogelijk om een maximum dag- of maandbudget in te stellen. 
Zoekwoordanalyse

Om tot een goede inrichting te komen starten wij altijd met een uitgebreide Google zoekwoorden analyse. Op welke woorden wil je gevonden worden en dus adverteren? Vervolgens gaan we aan de slag met het schrijven van de advertentieteksten. Uit de resultaten van dit onderzoek filteren wij de zoekwoorden met de meeste potentie waarop we vervolgens de campagne(s) inrichten volgens een heldere structuur. Wij schrijven hierbij doelgerichte tekstadvertenties die aansluiten op de gekozen zoekwoorden.

Maandelijks beheer

Elk Google Ads account verdient structureel beheer. Door proactief te optimaliseren zorgen wij ervoor dat de campagnes het maximale rendement behalen. Kosten voor beheer en onderhoud worden terugverdiend door continue sturing naar beter resultaat. De campagne zal zich dan in de loop van de tijd ook beter ontwikkelen. 

Een groot voordeel van het uitbesteden van AdWords is dat het meetbaar is. Je ziet direct hoeveel websitebezoekers het naar de website heeft getrokken, wat dit per bezoeker gekost heeft en hoeveel conversies er zijn behaald. Wij maken dit allemaal voor je inzichtelijk, zodat je direct kunt zien wat de advertentiecampagne heeft opgeleverd en hoeveel conversies er zijn behaald. Wij maken dit allemaal voor jouw inzichtelijk, zodat je direct kunt zien wat de advertentiecampagne heeft opgeleverd.

Meten = weten

Een groot voordeel van AdWords uitbesteden, is dat het meetbaar is. Je ziet direct hoeveel websitebezoekers het naar de website heeft getrokken, wat dit per bezoeker gekost heeft en hoeveel conversies er zijn behaald. Wij maken dit allemaal voor jouw inzichtelijk, zodat je direct kunt zien wat de advertentiecampagne heeft opgeleverd.

Meer informatie?

Wil je ons inzetten als AdWords specialist om nieuwe campagnes op te zetten of om bestaande campagnes te optimaliseren? Laat je AdWords uitbesteden. Wij halen het maximale uit jouw budget. We maken graag kennis met je. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Met een team van online marketing specialisten versterken wij jouw online positie. Wij denken mee over de volledige online strategie. 

Met een team van online marketing specialisten versterken wij jouw online positie. Wij denken mee over de volledige online strategie.