Content marketing

Goede content valt op! Effectieve online marketing is vaak uniek en doeltreffend. Marketing met de focus op de informatiebehoefte van de doelgroep. Met goede content speel je in op de behoeften van huidige of potentiële klanten. Je schrijfstijl moet worden aangepast aan de lezer, aansporen tot conversie of bijdragen aan de branding van jouw bedrijf. Met een achtergrond in de entertainment branche en media weten wij als geen ander hoe we moeten opvallen. Voor of achter de schermen: wij creëren jouw online podium en een contentstrategie. Daarnaast nemen we tactische keuzes met betrekking tot doelgroep-gerelateerde content.

SEO teksten

Winstgevend groeien in buiten- en binnenland betekent dat alles SEO in tiptop orde moet zijn. Een toppositie is wat je wilt. Gelukkig zijn we bekend met alle ins en outs voor de online uitbreiding van je e-commerce shop. Met een op maat SEO strategie bereik jij in no time nieuwe potentiële klanten.

Subtitle
Blogs

Some description text for this item

Wil je het schrijven van je blogs uitbesteden? Onze schrijvers geven jouw blog-artikelen de WOW factor met een zakelijke knipoog, waarmee je meer bezoekers trekt of meer omzet genereert.

Social media

Wil je graag aan de slag met sociale media, maar ontbreekt het je aan tijd, kennis en mankracht? Je kunt bij TWIST met een gerust hart jouw social media uitbesteden. Wij verzorgen dagelijks met veel liefde de accounts van onze klanten, van pakkende content tot advertising.

Content promoten

Het doel van content marketing is het aantrekken van nieuwe klanten en deze zodanig aan je binden dat ze ambassadeur van jouw merk of bedrijf worden. Dit doe je door de perfecte boodschap te creëren, zowel qua inhoud als qua beeld. Deze content verspreidt je vervolgens onder jouw doelgroep. Deze boodschap kan effectief worden verspreid door middel van zoekmachine-optimalisatie, de inzet van social media, nieuwsbrieven, blogs, advertenties of via jouw eigen website.

Persoonlijke communicatie

Met content marketing kom je direct in contact met jouw doelgroep.
Vroeger werd er één boodschap op hetzelfde moment naar een heleboel mensen verzonden. Denk aan tv-reclames of advertenties in de krant. Tegenwoordig maak je relevante content voor een bepaalde doelgroep, waardoor interactie ontstaat. Door met jouw doelgroep te praten en vragen te stellen kom je erachter waar ze behoefte aan hebben. Door hier goed op in te spelen ben je beter in staat producten en diensten te ontwikkelen die nauwkeurig afgestemd zijn op de wensen van jouw klanten. Klanten voelen zich hierdoor ook gehoord en gewaardeerd, wat goed is voor jouw klantenbinding.

Content marketing is key!

Het consistent aanbieden van goede content leidt tot meer bezoekers op jouw website, meer leads en een betere bedrijfsreputatie. Daarnaast ben je dankzij goede content beter vindbaar in de zoekmachines en krijg je meer (relevant) verkeer naar jouw website. Niet geheel onbelangrijk: content marketing is meetbaar! Dankzij de website en social media statistieken zie je direct wat je inzet oplevert en kun je direct bijstellen en anticiperen.

Contact

Benieuwd wat de inzet van content marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze TWISTED werkwijze en alle mogelijkheden.

Klaar voor een online TWIST? Neem vrijblijvend contact op! 06-81905264 of info@twistmarketing.nl
Met een team van online marketing specialisten versterken wij jouw online positie. Wij denken mee over de volledige online strategie. 

Met een team van online marketing specialisten versterken wij jouw online positie. Wij denken mee over de volledige online strategie.