Marketing automation

Marketing automation is het gebruikmaken van verschillende geautomatiseerde systemen met het doel om potentiele klanten uiteindelijk te laten converteren. Wij kunnen er middels marketing automation voor zorgen dat je de klant aan jouw bedrijf koppelt door de ‘customer journey’ te optimaliseren. Dit wordt vaak gedaan door middel van het op het juiste moment bepaalde triggers (vaak e-mail) te sturen en inspelen op de behoefte van de klant door zoekgedrag te analyseren.

Marketing automation brengt twee werelden bij elkaar: marketingcommunicatie en softwaretechnologie. Je hoeft zelf als ondernemer echter geen held te zijn in het online gebeuren of software. Onze marketing automation diensten helpen processen te automatiseren waardoor je het gevoel krijgt alsof je er een extra werknemer bij krijgt, zonder een extra werkplek in te richten.

Voordelen Marketing automation
  • Stel een automatische serie welkomst-e-mails in;
  • Vindt jouw meest betrokken klanten;
  • Importeer informatie uit andere systemen;
  • Automatiseer de marketing waar niemand tijd voor heeft;
  • Breng profielgegevens van leads en klanten in kaart met behulp van geautomatiseerde systemen;
  • Automatiseer herhalende taken die de efficiëntie verhogen en menselijke fouten voorkomen;
  • Door gebruik te maken van de technische mogelijkheden van je marketingtools kun je op een heel efficiënte manier veel meer marketing qualified leads omzetten in sales qualified leads. 
  • Door gebruik te maken van de technische mogelijkheden van je marketingtools kun je op een heel efficiënte manier veel meer marketing qualified leads omzetten in sales qualified leads. Marketing automation helpt je meer focus in je activiteiten te brengen, terwijl je zelf volledige controle houdt.
Meer weten?

Wil je weten wat TWIST voor jou kan betekenen als het gaat om marketing automation? Neem dan even contact met ons op!

Met een team van online marketing specialisten versterken wij jouw online positie. Wij denken mee over de volledige online strategie. 

Met een team van online marketing specialisten versterken wij jouw online positie. Wij denken mee over de volledige online strategie.