SEO uitbesteden

Ben je op zoek naar een partner die de SEO optimalisatie voor jouw website uit handen kan nemen? Dan ben je bij TWIST aan het juiste adres! Wij denken graag out-of-the-box! Wij zetten ons altijd in voor unieke SEO-teksten. Hiermee zorgen we zorgen dat jij beter vindbaar wordt in de organische resultaten van zoekmachines.

SEO is de afkorting van de Engelse term Search Engine Optimization en staat voor zoekmachine optimalisatie. Het betekent niets meer dan websites zo optimaliseren, dat ze hoger scoren bij zoekopdrachten in zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google of Bing. Binnen een SEO-traject mag het intensief inzetten van teksten, video’s, of animaties niet ontbreken.Het belangrijkste doel is het aanbieden van waardevolle online informatie om jouw bedrijf, website of shop onder de aandacht van het online publiek te brengen. TWIST Marketing helpt je met het creëren van de juiste content en het bepalen van de beste content marketing strategie.

Linkbuilding uitbesteden

Betrouwbare websites waar vaak naar wordt gelinkt hebben meer autoriteit én dat betekent voor Google een hogere positie in hun zoekresultaten. Wat binnen een SEO-traject daarom ook niet mag ontbreken is een doeltreffende linkbuilding strategie. Zoekmachines bepalen aan de hand van het linkprofiel van een website welke autoriteit deze heeft. Voor het verbeteren van jouw Google-beoordeling is het uitbesteden van linkbuilding aan TWIST Marketing een uitstekend idee.

Techniek

Een juiste website techniek omvat veel aspecten. Het focust zich vooral op hoe jouw website met Google communiceert: hoe leest Google de afbeeldingen en welke pagina’s kan je beter niet door Google laten indexeren.
Daarnaast is de laadtijd van jouw website een belangrijk technisch aspect. Voor het verbeteren van jouw zoekmachine marketingresultaten en posities voert TWIST Marketing daarom ook een technische SEO analyse uit over de gehele website.

Wij helpen je graag

Onze resultaten hebben bewezen dat wij goede posities in zoekmachines behalen en dat we de websites hoger in Google kunnen laten ranken als gevolg van onze werkzaamheden. Als het gaat om ‘SEO optimalisatie’ dan onderscheiden wij ons door onze betrokkenheid met de klant. Wij schakelen snel en kunnen u voorzien van de gewenste overzichten, maandelijkse analyses en een intensief contact, waardoor we indien nodig gemakkelijk kunnen bijsturen. 

Laat jouw zoekmachine-optimalisatie uitbesteden aan TWIST Marketing en maak een succes van jouw website. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

Met een team van online marketing specialisten versterken wij jouw online positie. Wij denken mee over de volledige online strategie. 

Met een team van online marketing specialisten versterken wij jouw online positie. Wij denken mee over de volledige online strategie.