Social media

Heb jij ook geen tijd om je social media bij te houden? Geen inspiratie of simpelweg geen zin in het bedenken en schrijven van een facebookpost? Twijfel je over de juiste hashtags, de formaten van de afbeeldingen of de juiste ‘tone of voice’? Dan ben je bij TWIST aan het juiste adres. TWIST Marketing ontzorgt bedrijven in het beheren van hun social media kanalen. Wij zorgen voor regelmaat, zichtbaarheid, conversie en branding door middel van acties, promoties en content creatie.

 

Een effectieve social media strategie en het uitbesteden van jouw social media-werkzaamheden kan je helpen jouw business te vergroten en meer betrokkenheid bij je doelgroep te bereiken.

Met de juiste content werk je aan jouw (online) zichtbaarheid, naamsbekendheid, bedrijfsimago en bouw je een waardevolle community op met veel bereik. Daarnaast zorgt een social media strategie voor een boost in websiteverkeer, meer conversies én met behulp van interactieve content verander je volgers in ambassadeurs van jouw merk.

Voordelen social media

 Wanneer je social media op de juiste manier inricht en inzet, gebeurt het volgende:

  • Meer gerichte bezoekers op jouw website;
  • Potentiële klanten die besluiten om met jouw bedrijf in zee te gaan;
  • Je voorziet jouw (potentiële) klanten van nuttige en bruikbare informatie;
  • Je verbindt jouw doelgroep aan je merk, waardoor je loyale fans creëert;
  • De zoekposities in Google stijgen door het optimaal inzetten van social media netwerken.
Social Media bureau

Social media vergt tijd en kennis. Wanneer je dat niet in huis hebt, kun je ons inzetten als social media bureau. We horen graag wat de wensen zijn, bepalen gezamenlijk de doelen en middelen en vervolgens de doelgroep.
We kijken welke social mediakanalen het beste bij de doelen passen en welke strategie we moeten inzetten. Wil je dat wij de content creëren en/of advertentiecampagnes opzetten? Beide zijn mogelijk. Wij hebben verschillende social media pakketten waar je uit kunt kiezen.

Social Media uitbesteden?

Wil je social media aan je content marketing strategie toevoegen? Dan ben je bij TWIST Marketing aan het juiste adres. Onze online marketeers helpen je graag met het opstellen van een social media strategie. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

Met een team van online marketing specialisten versterken wij jouw online positie. Wij denken mee over de volledige online strategie. 

Met een team van online marketing specialisten versterken wij jouw online positie. Wij denken mee over de volledige online strategie.