Bedrijfsvideo laten maken

Wil je een indrukwekkende en doeltreffende bedrijfsfilm laten maken? Dan ben je bij TWIST aan het juiste adres. Onze bedrijfsfilms zetten jouw bedrijf op originele en unieke wijze in de spotlight en zorgt tevens voor een krachtige impressie die aanzet tot actie.

Een bedrijfsfilm laten maken is in deze tijd bijna een must om concurrerende partijen het hoofd te kunnen bieden. Het is dé manier om jouw verhaal op originele wijze te vertellen. Klanten kunnen op basis van een bedrijfsfilm snel een beeld construeren van je organisatie. Daarnaast leent het maken van een bedrijfsfilm zich prima voor externe communicatie. Wanneer je een bedrijfsfilm aanbiedt, maak je niet alleen de gewenste goede eerste indruk, maar kom je ook professioneler over naar de buitenwereld.

Voordelen bedrijfsfilm
  • Video’s komen hoger in zoekmachine resultaten.
  • Video’s worden vaker bekeken dan andere media.
  • Video’s zorgen voor een grotere koopintentie dan andere media.
  • Je kunt de video’s delen op andere social media.
Soorten bedrijfsfilms

Wat voor soort bedrijfsfilm wil je laten maken? Wil je een bedrijfsfilm of een filmpje over een product of dienst? Wil je nieuwe klanten of nieuwe werknemers aantrekken? Tijdens een eerste kennismaking bepalen we samen het doel, de doelgroep en de boodschap. Door middel van een script wordt alles duidelijk en kunnen we de productiedag(en) inplannen. Na de draaidag is het tijd voor de montage. We monteren het filmpje in de gewenste stijl en voegen er bijpassende muziek aan toe.

Bedrijfsfilm maken kosten

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op jouw wensen, budget en doelstellingen. Ben je nieuwsgierig naar de prijzen van het maken van een bedrijfsfilm of naar onze pakketkortingen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Met een team van online marketing specialisten versterken wij jouw online positie. Wij denken mee over de volledige online strategie. 

Met een team van online marketing specialisten versterken wij jouw online positie. Wij denken mee over de volledige online strategie.