WordPress website laten uitbesteden

Een website is het visitekaartje van je bedrijf. Daarom is het van belang dat alles klopt; het design, de teksten maar ook de techniek. Wij maken professionele WordPress websites op maat en geheel volgens de richtlijnen van Google. Wil jij graag een WordPress website laten maken? We adviseren je graag over de mogelijkheden.

Als je verzekerd wil zijn van meer bezoekers op de website, is het uitbesteden van de gehele inrichting, het beheer en de optimalisatie van je adwords een goede keuze. De inrichting van het Google Adwords account is de basis voor succesvolle te optimaliseren resultaten. Wij adviseren om de inrichting van je Google AdWords account volledig aan een professional over te laten. Door het niet zelf te doen voorkom je dat het jou een hoop tijd, energie en frustratie gaat kosten omdat je account niet optimaal is ingericht. Door de juiste inzet van zoekwoorden en teksten maken we de advertenties op een manier dat ze de juiste bezoekers aantrekken. Wat het doel ook is, wij maken een Google Ads-campagne die perfect in elkaar zit waarbij we het maximale uit het budget halen.
Voordelen WordPress Website

Wij maken websites in WordPress, een systeem dat altijd voldoet aan de laatste ontwikkelingen en bovendien heel gebruiksvriendelijk is. Dat betekent voor jou: Eenvoudig zelf je website beheren:

  • Eenvoudig zelf je website beheren
  • Altijd up-to-date met de nieuwste technieken
  • Online vindbaar zijn met je website via website-optimalisatie
  • Responsive webdesign (mobile friendly)
Mogelijkheden

Tijdens het ontwerpproces houden onze webdesigners rekening met de mogelijkheden binnen WordPress. Denk bijvoorbeeld aan consistent gebruik van contentblokken die op meerdere pagina’s toegepast worden. TWIST Marketing maakt WordPress websites standaard mobile friendly. Content, design en techniek zijn compleet geoptimaliseerd en afgestemd op mobiele apparaten. Onze WordPress webdesigns resulteren in een website die de online identiteit van JOUW bedrijf versterkt en je websitebezoekers aanzet tot actie.
Zo maak je jouw bedrijf klaar voor de online concurrentiestrijd!

Werkwijze

Als je budget voor een nieuwe website beperkt is, kan een WordPress website een slimme keuze zijn. We selecteren voor jou een premium template (design) en geven het de look & feel van jouw huisstijl door bijvoorbeeld het kleurenschema aan te passen, een logo toe te voegen en het lettertype te wijzigen. Daarnaast richten we diverse pagina-layouts in en installeren we de benodigde plug-ins.
Uiteraard bieden we ook maatwerk WordPress-sites met een uniek ontwerp en alle gewenste functionaliteit.

Meer informatie?

Wanneer je website online staat begint het pas. Wij kunnen je helpen met je online marketing zodat je (meer) klanten met je website krijgt. Wil je meer informatie over het bouwen van een nieuwe website of over online marketing? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Met een team van online marketing specialisten versterken wij jouw online positie. Wij denken mee over de volledige online strategie. 

Met een team van online marketing specialisten versterken wij jouw online positie. Wij denken mee over de volledige online strategie.