WERVELENDE STRATEGIE

READY TO TWIST

Welke marketingtools we voor jouw organisatie inzetten? Dat kunnen we pas zeggen wanneer we de marketingstrategie hebben bepaald. Tijdens een strategiesessie zoomen we in op de behoeften van jouw organisatie. Waar staat jouw bedrijf nu, en waar wil je naartoe? We kijken naar alle kansen en bedreigingen en formuleren concrete targets. Na een strategische sessie werken we een uitgebreide marketingstrategie uit, waarmee we in fases presenteren welke werkzaamheden op welk moment kunnen plaatsvinden. Een contentplanning, in combinatie met eventuele campagnes, dient vaak als leidraad voor al onze werkzaamheden. Hiermee zorgen we dat alle marketingwerkzaamheden op elkaar aansluiten en elkaar versterken. 

0 +

TWISTED Video's

0 +

Creatieve concepten

0 %

Service

0 +

Ervaren specialisten

WINNENDE STRATEGIE

READY TO TWIST?

Een goede marketingstrategie houdt rekening met resultaten op de korte- en lange termijn, en maximaliseert de effectiviteit van alle inspanningen en de bijhorende investering. Met een team van online marketing specialisten blazen we jouw onderneming de juiste richting in. Als full-service marketingbureau hebben we alle inzichten in huis, en vinden we voor elke job de juiste persoon. Jouw contactpersoon zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid en monitort de voortgang. Waar kunnen we je jou bij helpen?

STRATEGISCHE SESSIE

Tijdens een strategische sessie zoomen we in op de huidige situatie en de behoeften van jouw organisatie. Een strategische sessie is de eerste stap richting een effectieve en wervelende marketingstrategie.
Daag ons uit

ONLINE MARKETING STRATEGIE

Een online marketing strategie omschrijft hoe we met onze marketingtools jouw online doelstellingen kunnen behalen. Een goede marketingstrategie sluit naadloos aan de doelstellingen van jouw organisatie.
Daag ons uit

JOB MARKETING STRATEGIE

Met een Job marketing strategie nemen we jouw werkgeversverhaal onder handen, op zoek naar dé redenen waarom werkzoekenden voor jouw organisatie kiezen. Dit vertalen we naar een uitnodigende online beleving.
Daag ons uit

CONTENT STRATEGIE

Op welke kanalen ga jij je tekst, video of foto’s posten en waarom? Hoe ga je effectief te werk en zorg je voor multi-inzetbaarheid van al jouw marketingtools? We bedenken de juiste strategie zodat jouw inzet en investering loont.
Daag ons uit
OPVALLEN IS ALLES

ZO HELPEN WIJ ONZE KLANTEN

Wij delen graag onze succesverhalen en vertellen je hoe wij als team te werk gingen voor onze geweldige opdrachtgevers. We kunnen namelijk wel zeggen dat we écht goed zijn in wat we doen, maar we laten het liever zien met onze resultaten.

READY TO TWIST?

Wij blazen jouw onderneming de juiste richting in! Als marketingbureau helpen we bedrijven met het versnellen van groei. Of het nu gaat om een volledige re-branding, een werken-bij beleving of het promoten van een product of dienst; onze digital storm makers geven je de wind in de rug op weg naar een ijzersterke online beleving.

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend jouw case of uitdaging aan ons voorleggen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend jouw case of uitdaging aan ons voorleggen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!