01

Groei je met ons mee?

TWIST Marketing groeit. Hard. We zoeken dus veel nieuwe collega’s op alle fronten van digital marketing. Wil jij op het gebied van digitale marketing het maximale resultaat halen voor klanten én uit jezelf? Kom dan werken bij TWIST Marketing. Wij zijn een digitaal marketing bureau gevestigd in zuiden van het land en werken met een multidisciplinair team van digital marketeers.

VACATURE MARKETING STAGIAIR

Als marketing stagiair ga je in groepsverband aan de slag met het bedenken, creëren en ontwikkelen van toffe, twisted online campagnes voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Je bent onderdeel van het team en draagt samen met collega’s voor het goede verloop van uitdagende projecten. Je krijgt dus echt een kijkje in het reilen en zeilen van een snelgroeiend marketing bureau. Onder begeleiding van professionals zul je zowel zelfstandig als in groepsverband aan de slag gaan met de volgende zaken:

  • Marketingstrategieën bedenken en uitwerken
  • Meedenken over social campagnes
  • Interne- en externe communicatie
  • Grote bedrijven uitdagen middels gedurfde marketing posts
  • Het organiseren van een tof feest als jaarafsluiting
What's in it for you?

Tijdens een stage bij de TWIST Academy kun je rekenen op goede begeleiding van professionals met passie. Met deze ervaring heb je een streepje voor als young professional op de arbeidsmarkt!In een periode van 8 maanden leren wij je de fijne kneepjes van het online marketing vak. Je kunt je bij ons verder specialiseren in data-analyse, SEO, SEA, social media management, content marketing en customer journey mapping. Voor elk wat wils. Wie succesvol het traject doorloopt, wordt officieel (Google) gecertificeerd, wat een extra troef is op je CV. Doe je het goed, dan krijg je na 8 maanden een mooie job binnen ons snel groeiende bureau. Klinkt goed toch?

Wat verwachten we van jou?

We work hard, to play hard. Voor al dat moois dat wij te bieden hebben, zien we graag wat terug. We verwachten dan ook 100% inzet, assertiviteit, creativiteit en het helpt ook als je met mensen kan samenwerken. 

Concreet zoeken we iemand die;

  • Ondernemend is en initiatieven durft te nemen;
  • Op de hoogte is van de laatste trends op het gebied van social media;
  • Energiek is en gevoel voor humor heeft 
  • Minimaal 6 uur per week beschikbaar is 
  • Geïnteresseerd is in marketing, social media, communicatie of gerelateerde zaken.
Waarom TWIST Marketing?

Wij kunnen natuurlijk makkelijk vertellen waarom je bij ons moet werken (leukste team, gezelligste digitale borrels & vette jaarfeesten) maar we laten dit liever vertellen door onze stagiair Ryan;

Ik heb tot nu toe al super veel opgestoken bij TWIST! Het fijnste vind ik persoonlijk dat ik vanaf dag 1 serieus genomen en gewaardeerd wordt. Dit bleek al meteen toen er aan mij gevraagd werd of ik mee wilde denken aan het bedenken en uitwerken van een toffe campagne voor zevenvoudig wereldkampioen Nieky Holzken. Ik krijg bij TWIST de kans om mezelf te zijn en mijn creativiteit de vrije loop te laten gaan. Ook leer ik om dingen van een andere kant te bekijken.”

Na afloop van je stage heb je verschillende (Google) certificaten op zak. Ook hebben we regelmatig verdiepende sessies en Power Hours waarbij uiteenlopende marketingspecialisten interessante dingen komen vertellen. Op deze wijze proberen wij de stage dan ook mega leerzaam te houden en hoef je niet de hele tijd koffie te halen of punten te slijpen.

Are you ready?

Denk jij dat je perfect in ons team past en wil je graag meer ervaring en kennis in je zak steken? Dan kunnen wij niet wachten tot je ons team tijdelijk (of misschien wel blijvend) komt versterken. Vul het onderstaande formulier in en laat ons vooral weten waarom jij onze nieuwe aanwinst bent. 

SOLLICITEER VANDAAG NOG!

Met een team van online marketing specialisten versterken wij jouw online positie. Wij denken mee over de volledige online strategie. 

Met een team van online marketing specialisten versterken wij jouw online positie. Wij denken mee over de volledige online strategie.